mr. Conrad van Spingelen

Jurist letselschade
Compensa Letselschade | mr. Conrad van Spingelen

In 1988 ben ik afgestudeerd als jurist aan de Erasmus Universiteit In Rotterdam. Al snel kwam ik in aanraking met het vak van letselschade-expert. Inmiddels heb ik al meer dan 20 jaar ervaring als letselschade-expert. Ik ben hierbij zowel voor de betalende kant (de verzekeraars) als voor de verhalende kant (belangenbehartigers) opgetreden. Ook ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als arbeidsdeskundige.

De afgelopen jaren was ik als manager werkzaam bij een van de grootste expertisebureaus van Nederland. In die functie gaf ik dagelijks leiding aan meer dan 25 letselschade-experts.

Het persoonlijk contact met slachtoffers was voor mij de reden om als letselschade-expert te gaan werken en dat persoonlijk contact verdween steeds verder naar de achtergrond. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, zodat ik ervoor gekozen heb mij weer volledig in te zetten voor slachtoffers. Eigenlijk is het heel eenvoudig; ik wil het verschil maken voor mensen die door een vervelende, ingrijpende gebeurtenis hun wereld op hun kop zien staan. Mijn voldoening bestaat eruit dat ik, middels mijn ruime ervaring binnen de letselschaderegeling, mensen kan begeleiden bij het vinden van een nieuwe balans in hun leven.

Contact opnemen

Wilt u weten hoe we ook voor uw situatie een oplossing hebben? Neem contact met ons op: 0800-2524668.