Compensa Letselschade gebruikt Kluwer Fidura Enterprise

Kluwer Fidura | Compensa Letselschade

Kluwer Fidura Enterprise

Voor ons team van behandelaars is het van het grootste belang dat dossiers van cliënten zorgvuldig worden geadministreerd in een solide dossieradministratiesysteem. Die veiligheid wordt natuurlijk ook door onze cliënten verwacht die hun letselschadezaak door Compensa Letselschade laten behandelen. Compensa Letselschade maakt daarom gebruik van Kluwer Fidura Enterprise.

Speciaal voor juridische dienstverleners

Kluwer Fidura is al meer dan 20 jaar op de markt. Het is een krachtig en gebruikersvriendelijk automatiseringssysteem dat zich volledig richt op juridische dienstverleners zoals de advocatuur. Geregeld komen er updates beschikbaar die ervoor zorgen dat het systeem blijven aansluitend op de dagelijkse werkzaamheden en de veranderende wensen van de gebruikers.

Flexibiliteit

Compensa Letselschade combineert Kluwer Fidura met verschillende servers “in the cloud”. Hierdoor wordt alle data veilig bewaard en is het goed toegankelijk voor ons team van letselschadespecialisten. De opslagruimte groeit mee met de behoefte en die flexibiliteit is noodzakelijk.

Kluwer Fidura stelt Compensa Letselschade in staat om voorop te lopen in de digitale vastlegging van dossiers en dat is in het belang van de cliënt. Meer weten over Kluwer Fidura