Nieuwe website Compensa Letselschade!

Wij hebben onze nieuwe website gelanceerd.

Responsive

Er is gekozen om de website volledig ´responsive´ te maken. Bezoekers van www.compensa.nl kunnen daardoor de website even goed bekijken op hun tablet en smartphone als op hun oude, vertrouwde PC.

Indeling

De homepage is, net zoals de meeste pagina´s, een een-koloms pagina. Dit is overzichtelijk en leest aanzienlijk makkelijker dan de ouderwetse drie-koloms pagina´s. Daarnaast vormt de homepage een hub naar alle artikelen, thema´s, praktijkvoorbeelden en andere, relevante letselschade informatie op de site. De kleur magenta die zo typerend is voor ons logo hebben wij regelmatig terug laten komen.

Letselschade actualiteiten en achtergronden

De website zal geregeld actuele informatie over letselschade publiceren in de vorm van artikelen. U ziet meteen wie het artikel heeft geschreven en welke veel gestelde vragen gekoppeld zijn aan het onderwerp.

Sociale media

Compensa Letselschade is goed vertegenwoordigd op de sociale media en die aanwezigheid is geïntegreerd in de nieuwe website. 

Vindt u dat het een mooie, informatieve en prettig leesbare website is geworden? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt dit kenbaar maken door hieronder een bericht achter te laten of een van de sociale media knoppen te gebruiken.

Heeft u vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat het ons weten en laat een hieronder een reactie achter.