Rechtshulp voor andere verhaalszoekenden

Andere verhaalszoekenden

Overige schadelijdende en verhaalzoekende verzekerden, die niet voor rechtsbijstand zijn verzekerd.

Scheef liggende stoeptegel

Een trottoir is niet goed onderhouden door de wegbeheerder (vrijwel altijd de Gemeente). Als gevolg van de schots en scheef liggende stoeptegels komt u als voetganger te vallen en loopt daarbij letsel op. De wegbeheerder is in dit soort zaken aansprakelijk te houden voor het ontstaan van het ongeval en de daaruit voortvloeiende gevolgen.

Kind val uit de ringen

Een kind valt tijdens de gymnastieklessen op school uit de ringen en loopt daarbij hersenletsel op. Door het onvoldoende houden van toezicht en het ontbreken van beschermende materialen heeft de gymnastiekleraar verwijtbaar gehandeld en is derhalve aansprakelijk te houden. De letselschade zal op de AVB (Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven)-verzekeraar van de school kunnen worden verhaald.

Hondenbeet

Een klein kind wordt tijdens het buitenspelen diverse malen in haar armen en het gezicht gebeten door de loslopende hond van de buren. Het kind loopt daarbij ernstige verwondingen op met optisch zeer zichtbare verlittekening in het gelaat als gevolg. De letselschade is verhaalbaar op de eigenaar van de hond en zal gedragen worden door diens AVP-verzekeraar.

Wilt u contact met een van onze deskundigen bel 0800 - 252 46 68 of vul het contactformulier in.