mr. Barry Scheffer, NIVRE-RE

NIVRE Register-Expert Personenschade - Jurist letselschade
mr. Barry Scheffer, NIVRE-Re | Compensa Letselschade

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam van 1994 tot 2001, met als afstudeerrichting burgerlijk recht. Deze studie heb in deeltijd gedaan, in combinatie met een 25-urige werkweek in de schoonmaakbranche. De combinatie werken en studeren is mij altijd zeer goed bevallen. De laatste twee jaar van mijn studie ben ik als medewerker verbonden aan de sectie aansprakelijkheidsrecht van de Erasmus Universiteit. Om theorie en praktijk te verbinden ben ik eind 2001 als letselschadejurist gaan werken voor een middelgroot advocatenkantoor.

Vanaf februari 2007 ben ik werkzaam als zelfstandig letselschadejurist. Vanaf 1 mei 2019 ben ik werkzaam voor Compensa Letselschade, een organisatie met gedreven en ervaren collega’s.

De behandeling van een letselschadezaak gaat altijd over mensen, niet over dossiernummers. Het is dan ook mijn streven om middels een goed persoonlijk contact met cliënten te komen tot een regeling van hun persoonlijke schade. Waar het om gaat is dat het gehele schaderegelingstraject duidelijk is voor een cliënt en dat de uiteindelijke schadevergoeding bijdraagt aan het afsluiten van een nare gebeurtenis.  

 

Contact opnemen