mr. Jaap Eerdmans

Advocaat (LSA) - Jurist letselschade
Compensa Letselschade | mr. Jaap Eerdmans

Voor Compensa Letselschade ben ik op interim basis werkzaam als letselschadejurist. Daarnaast heb ik ook mijn eigen advocatenpraktijk in Lelystad.

Na mijn studie Rechten in Utrecht ben ik begonnen als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen en aansluitend als jurist werkzaam geweest op de Juridische Afdeling Schade van Stad Rotterdam Verzekeringen. Vanaf 1999 tot 2002 was ik schaderegelaar bij Assuraad. In 2002 ben ik  beëdigd als advocaat in Amsterdam en vanaf die tijd werkzaam als LSA (letselschade)-advocaat. Intussen heb ik drie postacademische opleidingen afgerond: LSA/Grotius specialisten opleiding Personenschade, Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid en Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht.

Ik behartig uitsluitend de belangen van slachtoffers en sta voor een no nonsense en helder verhaal. U krijgt direct te horen wat mijn bevindingen zijn met betrekking tot uw zaak en welke stappen ik voor u kan zetten.

Als het niet zinvol lijkt om juridische actie te ondernemen dan hoort u dat ook. Dat betekent zeker niet dat ik lastige zaken uit de weg ga.

 

Contact opnemen

Wilt u weten hoe we ook voor uw situatie een oplossing hebben? Neem contact met ons op: 0800-2524668.