mr. Jan Julius de Jong, NIVRE-re

NIVRE Register-Expert Personenschade - Jurist letselschade
Compensa Letselschade | mr. Jan Julius de Jong, NIVRE re

Letselschade. Een woord met vaak grote gevolgen voor de slachtoffers die het overkomt. In een aantal gevallen krijgt het slachtoffer te maken met een actieve tegenpartij die de schade netjes regelt. Dat is prima wanneer beide partijen voldoende op de hoogte zijn van de wederzijdse rechten en plichten. Helaas komt het regelmatig voor dat slachtoffers met letselschade wel op hun plichten worden gewezen, maar onvoldoende op hun rechten. Daarom is het inschakelen van een professionele belangenbehartiger volgens mij meer dan eens noodzakelijk om de volledige schade vergoed te krijgen van de aansprakelijke partij.

Uit de praktijk blijkt keer op keer dat slachtoffers als gevolg van het letsel de regie over hun eigen leven kwijt raken. Ik help u daarom graag bij het inventariseren van de knelpunten waarna ik met u naar passende oplossingen zoek die aansluiten op uw specifieke situatie. Maatwerk met als doel om er voor te zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer de regie over uw eigen leven terugkrijgt! 

Na het afronden van mijn studie, Nederlands recht aan de Rijks Universiteit Groningen, heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan met het regelen van letselschade. Eerst als belangenbehartiger bij een rechtsbijstandsverzekeraar en later als (senior) letselschade expert in dienst van een expertisebureau. Ik ben geregistreerd en gecertificeerd Register-Expert Personenschade bij het NIVRE met de officiële titel NIVRE-re.

Als letselschade expert heb ik negen jaar voor verzekeraars gewerkt waarna ik bewust de keuze heb gemaakt om als belangenbehartiger uitsluitend voor slachtoffers met letselschade te werken. Een dankbare taak. 

Contact opnemen