mr. Leontine Taat

Jurist letselschade
Compensa Letselschade | mr. Leontine Taat

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben afgestudeerd juriste en direct na mijn studie Rechten aan de Universiteit in Rotterdam ben ik in 1986 gaan werken bij een verzekeraar. Aanvankelijk hield ik mij bezig met de materiële schade-afwikkeling bij verkeersongevallen, doch al snel kreeg ik interesse in de letselschaderegeling.

Juist bij letselschade zit achter ieder papieren dossier een menselijk aspect en verhaal. Zonder afbreuk te willen doen aan de mensen achter het bureau, die evenzeer noodzakelijk zijn voor een redelijke schaderegeling, heb ik het bureau in 1990 verruild voor het expertisevak om de mens achter iedere schade te leren kennen. Ik denk dan ook dat een persoonlijke benadering van absoluut belang is, niet alleen naar degene die de schade lijdt, maar ook naar degene die de schade dient te vergoeden.

Ik heb dit vak dan ook afwisselend gedaan voor zowel de verzekeraars, die de schade bij aansprakelijkheid dienen te vergoeden, als voor de mensen, die de schade lijden en vergoed moeten krijgen. Daardoor ben ik in staat een schade vanuit ieders oogpunt te benaderen en begrijp ik elkaars standpunt. Door elkaars hand te schudden en met elkaar in gesprek te blijven, daarbij uiteraard het belang van het slachtoffer centraal stellend, meen ik dat een voor alle betrokkenen acceptabel resultaat haalbaar is.
 

Contact opnemen

Wilt u weten hoe we ook voor uw situatie een oplossing hebben? Neem contact met ons op: 0800-2524668.