Vera Lodewijk, NIVRE-re

NIVRE Register-Expert Personenschade
Compensa Letselschade | Vera Lodewijk

In 2014 heb ik de opleiding Human Resource Management in Utrecht afgerond. Vervolgens heb ik gewerkt als medewerker Personeelszaken bij een middelgroot bedrijf. Na twee jaar besloot ik mijn horizon te verbreden en ben ik in eenzelfde soort functie gaan werken bij een bedrijf dat een zeer commerciële visie had. Ik miste echter het dienstverlenende aspect en het contact met mensen.

Mijn huidige collega, Sjoerd Lodewijk, heeft mij toen de mogelijkheid geboden om een paar maanden bij hem te komen werken en hem te ondersteunen bij het behandelen van letselschade dossiers. Dit beviel ons beiden zo goed dat ik in september 2016 heb besloten verder te gaan in dit beroep. Sindsdien voel ik mij helemaal thuis in letselschadeland en volg nu de opleiding tot register expert.

Wat mij in dit werk vooral aanspreekt is dat elke zaak weer anders is. Zowel de toedracht als de betrokkenen, de verklaringen, de sociale omgeving, de werksituatie: alle aspecten zijn in ieder dossier weer anders. En dat vraagt niet alleen om een professionele aanpak, maar ook om flexibiliteit en een flinke dosis empathie. Ik vind het fijn om bepaalde zaken uit handen te kunnen nemen van onze cliënten, vraagbaak te zijn en tevens lastige situaties op te lossen zodat cliënten tijd en ruimte krijgen om zich te richten op hun herstel!

Contact opnemen