mr. Michael Meijer Cluwen

Jurist letselschade
Compensa Letselschade | mr. Michael Meijer Cluwen

Ik ben (notarieel) jurist en studeerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de letselschadebranche waaronder als commercieel directeur bij een andere letselschadeorganisatie. Thans ben ik als zelfstandig jurist werkzaam ondermeer voor Compensa Letselschade. Ik volgde twee postdoctorale specialisatieopleidingen, te weten de Grotius specialisatieopleiding Personenschade en de Leergang Pensioenrecht (VU). Naast mijn werk als belangenbehartiger ben ik docent van de module 'ondernemingsrecht' op een MBO/HBO Business School en lid van de Raad van Toezicht bij het grootste mantelzorgplatform.

Regelmatig draag ik bij aan de artikelen, thema's en actualiteiten op de websites van Compensa Letselschade en ArboClaim.

Ik heb een brede interesse die zich niet beperkt tot het juridische vlak. Letselschade is wat dat betreft een uitdagende branche/rechtsgebied. Het is een juridisch knooppunt waar veel juridische en andere intermenselijke disciplines bij elkaar komen; denk aan ontslag, WIA, belastingheffing op schadeloosstellingen, de perikelen waarmee nabestaanden te maken krijgen bij overlijdensschade of de gevolgen van een geweldsmisdrijf. Succesvolle schadeafwikkeling vergt een generalist met een integrale blik op alle facetten en omstandigheden van het geval.

Contact opnemen

Wilt u weten hoe we ook voor uw situatie een oplossing hebben? Neem contact met ons op: 0800-2524668.